عطر ترکیبی چیست

عطر ترکیبی چیست؟

عطر ترکیبی چیست؟

اگر شما هم جزو آن دسته افرادی هستید که به دنبال داشتن یک رایحه خاص و شخصی برای خودتان هستید پیشنهاد ما به شما استفاده از عطرهای ترکیبی است. اگر برایتان سوال پیش آمده که عطر ترکیبی چیست؟ چطور می‌توانید عطر ترکیبی مخصوص به خودتان را بسازید؟ تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا با روند ساخت این عطرها و ویژگی‌های منحصر به فرد آن آشنا شوید.

عطر ترکیبی

همانطور که می‌دانید عطرها از ترکیب اسانس و رایحه‌های مختلف ساخته می‌شوند. این ترکیبات به صورت تخصصی‌تر با اصطلاح نت شناخته می‌شوند. هدف از ترکیب نت‌های مختلف ساخت یک رایحه واحد و دلپذیر است. سازندگان عطر و ادکلن با تست رایحه‌های مختلف و تعیین میزان استفاده از هر رایحه، یک عطر واحد را به وجود می‌آورند. اما پروسه ساخت یک عطر ترکیبی فرآیند جداگانه‌ای دارد. عطرهای ترکیبی از ترکیب دو عطر با رایحه واحد ساخته می‌شوند. این فرآیند به شدت حساس بوده و لازم است نکات ویژه‌ای در ساخت این عطرها لحاظ شود.

فرآیند ساخت عطرهای ترکیبی

شما برای ساختن یک عطر ترکیبی در ابتدا لازم است که با ساختار کلی یک عطر آشنا باشید. همانطور که می‌دانید عطرها از سه نت کلی به نام های نت آغازی و نت میانی و نت پایانی تشکیل شده‌اند. هریک از این نت‌ها از رایحه‌های متفاوتی ساخته شده‌اند. این نت‌ها با گذشت زمان به نوبت آشکار شده و باعث می‌شوند تا شما آن رایحه‌ها را احساس کنید. حالا شما با درنظر داشتن این اصل مهم باید بدانید که به هنگام ترکیب دو عطر با رایحه واحد جداگانه باید به خوبی به ساختار تمامی نت‌های سازنده آن‌ها آگاه باشید. همچنین باید بگوییم که رایحه‌های تشکیل دهنده یک عطر از انواع مختلفی تشکیل شده‌اند که در ترکیب دو عطر باید به این مورد نیز توجه کرد.

یکی از روش‌هایی که شما می‌توانید از آن برای ترکیب دو عطر متفاوت استفاده کنید، ترکیب به روش لایه به لایه است. در این روش شما با در نظر گرفتن ساختار هر سه نت اولیه، میانی و پایانی به ترکیب عطرها می‌پردازید. ترکیب رایحه‌های هریک از نت‌های سازنده عطر از لحاظ طبع و یا گروه بویایی در این روش از اهمیت بالایی برخوردار است.

بهتر است بدانید که به هنگام ترکیب عطرها، ابتدا عطری که دارای رایحه تندتر در نت اولیه است را در ظرف بریزید. این کار باعث می‌شود که بوی تند رایحه نت اولیه بر بوی نت رایحه ملایم‌تر نت اولیه عطر دیگر غالب نشود. و به همین صورت دیگر نت‌ها نیز کنار یکدیگر قرار بگیرند.

مواد دیگری که در ساخت عطر و ادکلن مورد استفاده قرار می‌گیرند

یک ادکلن تشکیل شده از روغن‌های اساسی(Essential Oil ) ، ترکیبات معطر (Aroma Compound)، ثابت کننده‌ها (Fixatives) و الکل (Alcohol)  می‌باشد. روغن‌های اساسی از طریق تـقـطـیر گـل‌هـا، گیاهان و علف‌ها بدست می‌آید. در فرآیند سـاختـن یک عـطر مواد شیمیایی معطر نیز بکار می‌روند. ثـابـت کننده‌ها در این فرآیند وظیفه پیوند دادن و متصل کردن نت‌های گوناگون به یکدیگر را بر عهده دارند. ثابت کننده‌ها شامل بلسان ( درخت گل حنا )، عنـبر سـائـل و شـیره غـدد بـودار آهـوی مشـک ( نــوع غلیظ آن بدبو بوده اما نوع محلول در الکل آن به عـنـوان عـامـل نگهدارنده در عطرسازی کاربرد دارد ). میـزان الکل اضافه شده به ترکیبات عطری به نوع عطر و ادکلن بستگی دارد.مواد دیگری که در ساخت عطر و ادکلن مورد استفاده قرار می‌گیرند

مزایا و معایب استفاده از عطرهای ترکیبی

از مهم‌ترین مزایای استفاده از عطرهای ترکیبی ایجاد یک تجربه جدید برای کسانی است که از رایحه عطر خود خسته شده‌اند. همچنین همانطور که پیش‌تر هم گفتیم عطرهای ترکیبی بهترین انتخاب برای اضای عطر شخصی برای افراد خاص محسوب می‌شوند. اما در مقابل باید بگوییم که رسیدن به یک ترکیب عطری فوق‌العاده بسیار دشوار است و ریسک بالایی دارد. در اغلب موارد نتیجه ترکیب رایحه‌های مختلف با یکدیگر به نتیجه خوبی ختم نمی‌شود. همچنین ساخت یک عطر ترکیبی فوق العاده نیاز به دانش بالا و صرف وقت و هزینه زیادی است.

سخن نهایی

در این مقاله سعی کردیم به طور خلاصه اما تخصصی به معرفی عطر ترکیبی و فرآیند ساخت این عطرها بپردازیم. استفاده از عطرهای ترکیبی از جمله مواردی است که همواره مورد انتخاب افراد خاص و شیک و پوش است. فبل از ساخت یک عطر ترکیبی بهتر است که با یک متخصص عطرساز مشورت داشته باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بورچین فروشگاهی با 20 سال سابقه به عنوان یکی از قدیمی ترین فروشگاه های تهیه و توزیع لوازم آرایشی و بهداشتی در تبریز این افتخار را دارد که بستری امن و سریع جهت ارايه خدمات در حجمی بزرگتر با تنوع بالاتر در خدمت مشتریان محترم این کسب در تمام ایران باشد.

آدرس : تبریز – اشرفی لاله – میدان امام حسین – جنب آتش نشانی جلالیه – کوی منتظری

تلفن : 09144345144

دلیل بازگشت وجه